Loading...
 
 
Προκηρύξεις για Θέσεις Εργασίας
Συνέδρια/Ημερίδες στην Ελλάδα
Διεθνή Συνέδρια
Επιστημονικό Υλικό

       


Με την ευγενική χορηγία:

Νέα της Ένωσης
 • Τετάρτη 09 Νοέ 2016

  Αγαπητοί Συνάδελφοι,

   

  Από τις 7/11/2016, έχει τεθεί σε εφαρμογή από τη  ΗΔΙΚΑ, η συνταγογράφηση των εξετάσεων με μέσο όρο ανά παραπεμπτικό σε εφαρμογή της Υπουργικής Απόφασης. Σε επικοινωνία μας με την ΗΔΙΚΑ πληροφορηθήκαμε ότι, για κάθε ΙCD-10 που τίθεται σε παραπεμπτικό και αντιστοιχείται με εξετάσεις που αναγράφονται, βγαίνει ο μέσος όρος που έχει συνταγογραφηθεί ανά ειδικότητα το προηγούμενο έτος για το συγκεκριμένο ICD-10 (αρχικά για τον μήνα Νοέμβριο θα υπολογιστεί με το μέσο όρο του Οκτωβρίου του 2016). 

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το κείμενο εδώ : SYNTAGOGRAFISH.pdf

   
 • Τετάρτη 02 Νοέ 2016

   

                                                                                                                                  Αθήνα 01/11/2016

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  ΘΕΜΑ: ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΡΕΧΟΝΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ

  Μετά από ενημέρωση που είχαμε από τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ.Μπερσίμη Σωτήρη η πληρωμή του Μαΐου 2016 προβλέπεται να γίνει έως τις 10 Νοεμβρίου δεδομένου ότι αυτή την στιγμή έχει οριστικοποιηθεί το 90% των δαπανών.

  Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα έχει δοθεί οριστικοποίηση του Ιουνίου 2016, αρχές Δεκεμβρίου ο Ιούλιος 2016 και έως 15 Δεκεμβρίου και ο Αύγουστος 2016 με στόχο να έχουν πληρωθεί όλες οι ανωτέρω δαπάνες έως τα τέλη του 2016.

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το κείμενο εδώ: DELTIO TYPOY.pdf

   
 • Πέμπτη 13 Οκτ 2016

  Το νεοσύστατο Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος υπό τη διεύθυνση του Καθηγητή κ. Παναγιώτη Μπεχράκη, διοργανώνει μία σειρά διαλέξεων σε θέματα Δημόσιας Υγείας. 

  Οι διαλέξεις απευθύνονται σε Ιατρούς, Ψυχολόγους, Επαγγελματίες Υγείας, Εκπαιδευτικούς και Επιστήμονες κάθε τομέα, που έχουν ενδιαφέρον, ή έρχονται αντιμέτωποι με ζητήματα Δημόσιας Υγείας.

  Παρακαλώ βρείτε επισυναπτόμενα την πρόσκληση της επόμενης διάλεξης που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 19.30 με ομιλητή τον Καθηγητή Πενυμονολογίας Νικόλαο Κουλούρη με θέμα "Το κόστος των Αναπνευστικών Νοσημάτων στην Ευρώπη" και το αναλυτικό πρόγραμμα των διαλέξεων.

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ :  prosklisi dialexeon.pdf  Programma dialexeon.pdf

   
 • Τετάρτη 05 Οκτ 2016

  Το. Δ.Σ. της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας  εκφράζει την βαθιά θλίψη του για τον χαμό του καθηγητή  Δημήτρη Γκιουλέκα, που ώθησε με το έργο του την εξέλιξη της Πνευμονολογίας στην Ελλάδα.

  Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένεια του

   
 •  
 • Τετάρτη 28 Σεπ 2016

  Σε συνάντηση που είχαν στον ΕΟΠΥΥ με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Κλινικοεργαστηριακών Ειδικοτήτων (ΠΟΣΚΕ) και Πρόεδρος της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων κ. Φώτης Πατσουράκος και ο Γεν. Γραμματέας της ΠΟΣΚΕ και Αντιπρόεδρος της Ε.Πν.Ελ.  κ. Αναστ. Τσάτσος, ζητήθηκε να διευκρινίζονται επακριβώς οι εξετάσεις οι οποίες έχουν τον ίδιο κωδικό συνταγογράφησης/παραπομπής , ώστε να μην δημιουργείται πρόβλημα πληρωμής στα εργαστήρια. Παράκληση προς όλους τους συναδέλφους για πιστή εφαρμογή.

  Μπορείτε να διαβάσετεαναλυτικά το κείμενο ΕΔΩ: EXETASEIS ME KOINO KODIKO.pdf

   
 • Πέμπτη 15 Σεπ 2016

   

                                                                                                   Αθήνα 14/09/2016

   

   ΠΡΟΣ:  Πρόεδρο ΕΟΠΥΥ

                 κ. Σωτήρη Μπερσίμη

   

   

   

  ΘΕΜΑ:  ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΟΠΥΥ

   

  Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

   

  Κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων της υποεπιτροπής διαπραγμάτευσης για τις ιατρικές πράξεις και διαγνωστικές εξετάσεις, ενημερωθήκαμε ότι θα υπάρξει παράταση των συμβάσεων έως 31-10-2016 για να υπάρξει ικανός χρόνος διαβούλευσης για την υπογραφή των νέων συμβάσεων. Στο ΦΕΚ 141/3-8-16 στην σελίδα 7658 άρθρο 52 παράγραφος 4 αναφέρεται ότι οι συμβάσεις παρατείνονται από την λήξη τους έως και την υπογραφή νέων χωρίς να ορίζεται συγκεκριμένος χρόνος. 

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το κείμενω εδώ : PARATASH SYMBASEON EOPYY.pdf

   
 • Τετάρτη 14 Σεπ 2016

  Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να μας ενημερώσουν με email στο info@epnel.gr  ή με fax στο 210 7763742, αν έχουν πληρωθεί για τον Μάρτιο του 2016, ή σε ποια φάση πληρωμής είναι οι επισκέψεις και οι πράξεις του Μαρτίου 2016.

   
 • Παρασκευή 22 Ιούλ 2016

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το κείμενο ΕΔΩ:  apantisi-eopyy-se-poske-21-7-16.pdf 


   
 • Πέμπτη 21 Ιούλ 2016

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   

  ΘΕΜΑ: ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΡΕΧΟYΣΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΟΠΥΥ.

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

       Σε επικοινωνία που είχε η Ένωση μας με τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ.Μπερσίμη Σωτήριο πληροφορηθήκαμε ότι βρίσκονται σε διαδικασία εκκαθάρισης και ενταλματοποίησης οι επισκέψεις και πράξεις των μηνών Φεβρουαρίου και Μαρτίου.             

  Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ μας ενημέρωσε ότι έως τις αρχές Αυγούστου θα έχουν πληρωθεί οι επισκέψεις και πράξεις του Φεβρουαρίου και καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για την πληρωμή, και πιστεύει ότι θα πραγματοποιηθεί, και για την πληρωμή του Μαρτίου εντός του Αυγούστου.

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το κείμενο εδώ: EOPYY DELTIO TYPOY.pdf

   

   

   

   
272 Αντικείμενα. Σελίδα 13/28