Loading...
 
 
Προκηρύξεις για Θέσεις Εργασίας
Συνέδρια/Ημερίδες στην Ελλάδα
Διεθνή Συνέδρια
Επιστημονικό Υλικό


Με την ευγενική χορηγία:

Νέα της Ένωσης
 • Monday 01 Mar 2021
  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Επισυνάπτουμε το Δ.Τ. του Διοικητή του Νοσοκομείου Νάουσας για το επίδομα ενοικίου που θα καταβάλει ο Δήμος Νάουσας για την θέση του Επιμελητή Β' ειδικότητας Πνευμονολόγου - Φυματιολόγου που έχει προκηρυχθεί στο Νοσοκομείο.

  Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση επικοινωνήστε με την κυρία Σαββίδου  Βούλα ,Γραμματεία Διοικητή Τηλ: 23320 59214.

  Μπορείτε να διαβάσετε το Δ.Τ. εδώ:DELTIO TYPOY.pdf
   
 • Wednesday 24 Feb 2021
  Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Πν.Ελ. εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του εξαίρετου συναδέλφου Ανάστου Δαμιανού με μακρά πορεία στην ειδικότητα της Πνευμονολογίας-Φυματιολογίας.


  Η σκέψη μας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην οικογένεια του και στα αγαπημένα του πρόσωπα.

   
 • Friday 19 Feb 2021


  Τα μέλη του  
  Δ.Σ. της Ε.Πν.Ελ. εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο χαμό την ώρα του καθήκοντος του εξαίρετου συναδέλφου Aθανασίου Ουζουνίδη. 

  Η σκέψη μας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην οικογένεια του και στα αγαπημένα του πρόσωπα.

   
 • Wednesday 17 Feb 2021

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας υπό την Αιγίδα της Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας (ΕΠΝΕΛ), επιθυμώντας την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού πάνω στο θέμα της πανδημίας, διοργανώνουν ένα διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) με τίτλο «Οι εξελίξεις σχετικά με την πανδημία και τα εμβόλια για τον κορωνοϊό» την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00.

  Θα μιλήσουν:

  O Αναπληρωτής Καθηγητής Πνευμονολογίας Πανεπιστημίου Πατρών και Διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής ΠΓΝΠ Αργύρης Τζουβελέκης και η Γεωργία Τρακαδά, Αν. Καθηγήτρια του ΕΚΠΑ, Πνευμονολόγος – Φυματιολόγος.

  Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλoγερόπουλος και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Σωτήρης Κοίλιας.

  Τη συζήτηση θα συντονίσει η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και πνευμονολόγος κα Μαρία Τσουκαλά και ο Γράσσος Δημήτριος, Πνευμονολόγος – Φυματιολόγος, Γ. Γραμματέας της Ε.Πν.ΕΛ.

  Το διαδικτυακό σεμινάριο θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τη σελίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο youtube και το facebook, ενώ το κοινό μπορεί να απευθύνει ερωτήσεις με σχόλια.

  Διαδικτυακός σύνδεσμος: https://youtu.be/IKtaigUpluU

  Δελτίο Τύπου: https://dikepaigialeias.gr/nea-kai-anakoinoseis/deltia-typou/diadiktiako_seminario/

  Εκδήλωση στο Facebook: https://fb.me/e/1X5dvCof8

   
 • Thursday 11 Feb 2021

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Οι συστηματικές και εντατικές προσπάθειες και της Ε.Πν.Ελ. για την άμεση προκήρυξη θέσεων Πνευμονολογίας – Φυματιολογίας αποτυπώθηκαν σε θέσεις όλων των βαθμίδων Ε.Σ.Υ. σε όλη την επικράτεια αναδεικνύοντας την τεράστια προσφορά της ειδικότητας στην ιατρική κοινότητα τόσο διαχρονικά όσο και στην περίοδο της πανδημίας.

  Το Δ.Σ. της Ε.Πν.Ελ. θα συνεχίσει με αμείωτο ρυθμό και ζήλο να προάγει τα σύννομα συμφέροντα της ειδικότητας.

  Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ΦΕΚ με την προκήρυξη για την πλήρως θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. εδώ: FEK THESEIS ESY.pdf

   
 • Thursday 11 Feb 2021


  Το Δ.Σ. της Ε.Πν.Ελ. εκφράζει θερμά συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο χαμό του εξαίρετου συναδέλφου  Αποστόλου  Μανιά.

  Η σκέψη μας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην οικογένεια του και στα αγαπημένα του πρόσωπα

   
 • Monday 08 Feb 2021

  ZHTEITAI ιατρός Πνευμονολόγος για μόνιμη στελέχωση πολυϊατρείου στις Κυκλάδες (Πάρος).
  Προσφέρεται Διαμονή.
  Συζητείται και μερική παρουσία.
  Email: aktinologikokentro2015@gmail.com
  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6971750290

  https://www.iscyclades.gr/zhteitai-%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%82-%cf%80%ce%bd%ce%b5%cf%85%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%bc%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b5/

   

   
 • Thursday 04 Feb 2021

  Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Πν.Ελ εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του φίλου και εξαίρετου συνάδελφου Πνευμονολόγου - Φυματιολόγου Μάκη Παπαϊωάννου. Δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει η απώλειά του στη οικογένεια και τους οικείους του. 

  Εις μνήμην του εκλιπόντος θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στο ΕΚΑΜΕ ΑΙΓΙΟΥ μετά από επιθυμία της οικογένειας.

   
 • Wednesday 03 Feb 2021

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Μπορείτε να διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του ΙΣΑ εδώ:

  https://www.isathens.gr/syndikal/9534-koino-iatrio-gia-diaforetikes-eidikotites.html

   
 • Tuesday 29 Dec 2020
  Αξιότιμε κύριε Θεμιστοκλέους,
   
  Όπως σίγουρα θα γνωρίζετε, οι Πνευμονολόγοι-Φυματιολόγοι ιατροί βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή, στην πρώτη γραμμή της μάχης, προσφέροντας τα μέγιστα στην προσπάθεια διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας μέσα από την παροχή υπηρεσιών υγείας στα Ιδιωτικά Ιατρεία, στις δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, αλλά και στα Δημόσια Νοσοκομεία. 
   
  Είναι εξίσου σημαντικό να αναφερθεί ότι η υπεύθυνη και επιστημονικά έγκριτη στάση των Ιδιωτών συναδέλφων έχει συμβάλει καταλυτικά στη δημιουργία ενός δίκτυ ασφαλείας ανάμεσα στις δομές υγείας και στην αποθεραπεία των ασθενών στην κοινότητα. Όλο αυτό δεν θα είχε καταστεί δυνατόν χωρίς τις αναπόφευκτες θυσίες και κόστη των ιδίων, με την αγορά εξοπλισμού, τον περιορισμό ραντεβού εξέτασης, καθώς και την απώλεια προσωπικού και οικογενειακού χρόνου.

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την επιστολή εδώ:AP 746 EPISTOLH PROS G.G. YP.YGEIAS.pdf

   
382 Αντικείμενα. Σελίδα 8/39
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12