Loading...
 
 
Προκηρύξεις για Θέσεις Εργασίας
Συνέδρια/Ημερίδες στην Ελλάδα
Διεθνή Συνέδρια
Επιστημονικό Υλικό

       


Με την ευγενική χορηγία:

Νέα της Ένωσης
 • Πέμπτη 19 Ιούλ 2018

  Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γεώργιος Πατούλης σύμφωνα με την από 17/7/2018 απόφαση του ΔΣ του ΙΣΑ,  συγκάλεσε στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου την πρώτη σύσκεψη της ομάδας εργασίας των  εκπροσώπων των επαγγελματικών ενώσεων των ιατρών για  το νέο σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που προβλέπει μεταξύ άλλων την υποχρεωτική παραπομπή από τον οικογενειακό στον ειδικό γιατρό (gatekeeping).

  Στην σύσκεψη παραστάθηκαν ο Ταμίας του ΙΣΑ και Πρόεδρος της ΠΟΣΚΕ κ. Φώτιος Πατσουράκος, ο πρόεδρος της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδος και Γενικός Γραμματέας της ΠΟΣΚΕ κ. Αναστάσιος Τσάτσος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής κ. Κωνσταντίνος Νταλούκας, ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Γενικής Ιατρικής κ. Παναγιώτης Μπουρλίδης, ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Επαγγελματικής Ένωσης Παθολόγων Ελλάδος κ. Ανδρέας Πάγκαλης, ο Γραμματέας της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής κ. Δημήτριος Φούσκας,   ο Υπεύθυνος Ενημέρωσης και Κινητοποίησης της Επαγγελματικής Ένωσης Παθολόγων Ελλάδος κ. Αντώνης Αντωνιάδης.

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου εδώ: 

  http://www.isathens.gr/syndikal/7990-o-isa-enonei-tis-dynameis-toy-me-tis-epaggelmatikes-enoseis-gia-thn-diasosi-ton-pfy.html

   
 • Παρασκευή 08 Ιούν 2018

   

  Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αγαπητού Ιατρού, Δάσκαλου και Ακαδημαϊκού Κωνσταντίνου Χατζησταύρου.

  Το έργο του, η διδασκαλία του και η συνολική προσφορά του στην Πνευμονολογική κοινότητα, σε συνδυασμό με το ήθος του, θα μείνουν για πάντα χαραγμένα, στη μνήμη των μαθητών και των συναδέλφων του.

  Η εξόδιος ακολουθία, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 στις 18:00, από τον Ιερό Ναό Παναγίας Παντοβασίλισσας, στη Ραφήνα.

  Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας, θα καταθέσει στη μνήμη του, 100€ στην Εθελοντική Διακονία Ασθενών, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας.

   

   
 •  
 •  
 • Πέμπτη 24 Μάι 2018

  Αγαπητοί Συνάδέλφοι,


  Σε εφαρμογή της νέας νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων (GDPR), με ισχύ από τις 25 Μαΐου του 2018, εάν δεν επιθυμείτε να συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημερώσεις και νέα της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας, μπορείτε να στείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@epnel.gr, αίτημα διαγραφής σας από τη λίστα παραληπτών.

   
 • Πέμπτη 17 Μάι 2018

  Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

  Παρακαλώ δείτε την επιστολή που στάλθηκε στον ΕΟΠΥΥ και τον Υπ. Υγείας με θέμα:“ Κοινές θέσεις ΕΠΕ-Ε.Πν.Ελ. για τη διαχείριση ασθενών με αναπνευστικές παθήσεις”

  Μπορείτε να διαβάσετε την επιστολή εδώ:4574_EOPYY_EPE_EPNEL.pdf

   
 • Τετάρτη 16 Μάι 2018

   

   

  Το Δ.Σ. της  Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας, χαιρετά τον αγωνιστή καλό φίλο και συνάδελφο Ραμπακούλια Παναγιώτη.

  Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένεια του. 

   
 • Τετάρτη 09 Μάι 2018

  H A΄ Κλινική Εντατικής Θεραπείας ΕΚΠΑ διοργανώνει το 3ο Εκπαιδευτικό Συμπόσιο με θέμα: «Αντιμετώπιση Αναπνευστικών Προβλημάτων στην κοινότητα» που θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Μαΐου 2018 στην Αθήνα, στο Αμφιθέατρο (Δώμα) του Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός».

  Αναλυτικά το Πρόγραμμα του 3ου Εκπαιδευτικού Συμποσίου μπορείτε να το δείτε από εδώ


  * Η συμμετοχή στο συμπόσιο είναι δωρεάν και θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

   

   
 • Παρασκευή 20 Απρ 2018
  Μπορείτε να διαβάσετε αναλύτικά την προκήρυξη εδώ:prokirixi.pdf
   
 • Πέμπτη 19 Απρ 2018

  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

  ΚΛΙΝΙΚΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ

  (ΠΟΣΚΕ)

  ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ 12,ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ  Τ.Κ 16346

  ΤΗΛ.210-9959181,FAX:210-9916854

  Email: poske2013@gmail.com

  Δνση Επικοινωνίας : Χαρ.Τρικούπη 12 Ηλιούπολη

   

                                                                                                                                        Αθήνα 17/4/2018

  Προς:    1.Υπουργό Υγείας

                     κ.Ξανθό Ανδρέα

                2.  ΕΟΠΥΥ

                     Υπ’όψιν:   Προέδρου κ.Μπερσίμη Σωτήριου 

  ΘΕΜΑ: Ζητούμε άμεσες διευκρινήσεις στα ερωτήματα μας για τον τρόπο λειτουργίας των Ιατρείων των μελών μας μετά την Υπουργική απόφαση του συστήματος παραπομπών

   

   Αξιότιμοι κύριοι,

   

  Σε συνέχεια της επιστολής μας από 16/4/2018 και δεδομένης της σύγχυσης που επικρατεί στους ιατρούς – μέλη μας, οι οποίοι δεν γνωρίζουν πως πρέπει να λειτουργήσουν όσοι είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των ασθενών μετά την έκδοση της Yπουργικής απόφασης με αριθμό πρωτ: Γ1α/Γ.Π.οικ.29106 (13/4/18) που αφορά το σύστημα παραπομπών των ασθενών προς τους Ειδικούς Ιατρούς,  παρακαλούμε για την άμεση διευκρίνιση στα κατωτέρω ερωτήματα με την έκδοση αντίστοιχα Υπουργικής απόφασης έτσι ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στην αποζημίωση με το Ελεγκτικό Συνέδριο

  Μπορείτε να διαβάσετε την επιστολή εδώ:POSKE PROS YP. YGEIAS.pdf

   

   
357 Αντικείμενα. Σελίδα 15/36