Loading...
 
 
Προκηρύξεις για Θέσεις Εργασίας
Συνέδρια/Ημερίδες στην Ελλάδα
Διεθνή Συνέδρια
Επιστημονικό Υλικό


Με την ευγενική χορηγία:

Νέα της Ένωσης
 • Thursday 18 Mar 2021

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με εισήγηση του Προέδρου Γ.Πατούλη ανακοινώνει ότι πρόκειται να απαλλάξει από  την ετήσια συνδρομή τους για τα επόμενα πέντε χρόνια όσους ιδιώτες ιατρούς μέλη του, με ειδικότητα παθολογίας, γενικής ιατρικής, πνευμονολογίας και αναισθησιολογίας, ανταποκριθούν στην έκκληση του Υπουργείου Υγείας και απασχοληθούν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας  δίνοντας έμπρακτο παράδειγμα κοινωνικής προσφοράς στον αγώνα κατά του νέου κορωνοϊού.

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου εδώ:

  https://www.isathens.gr/syndikal/9610-apalagi-5-eti-gia-syndormi-sto-esy.html

   
 • Thursday 04 Mar 2021

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού και περισσότερους από 12 μήνες οι πνευμονολόγοι-φυματιολόγοι όλης της χώρας δίνουν καθημερινά τη μάχη τους από την πρώτη γραμμή και από κάθε δομή υγείας είτε αυτή είναι δημόσια είτε ιδιωτική. Αναμφισβήτητα η μόνη ελπίδα αναχαίτησης της πανδημίας και θωράκισης του πληθυσμού αποτελεί η δημιουργία ανοσιακού τείχους μέσω των εμβολιασμών όλων των ηλιακών ομάδων.
   
  Μοναδικό μέλημα των επαγγελματιών υγείας είναι να μην χαθεί και να μην πεταχτεί ούτε μια δόση εμβολίου με κύριο γνώμονα να αυξηθεί όσο πιο άμεσα και αποτελεσματικά η αμυντική ασπίδα της χώρας ενάντια στον φονικό ιό.
   
  Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο και ο συνάδελφος Πνευμονολόγος-Φυματιολόγος κος Δρόσος Τσαβλής, βάζοντας πάνω από όλα την ιατρική ιδιότητά του και προς το όφελος του κοινού καλού,  λειτούργησε κατά τρόπο ώστε να μην υπάρξουν απώλειες από χαμένες δόσεις εμβολίων στην ιδιαίτερη αυτή χρονική συγκυρία!
   
 • Wednesday 03 Mar 2021

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Ο Δήμος Ελευσίνας και η  Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ελευσίνας στα πλαίσια λειτουργίας του Δημοτικού Ιατρείου,  υπό την αιγίδα της  Ένωσης Πνευμονολόγων  Ελλάδος (Ε.Πν.Ελ), επιθυμώντας  την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των δημοτών στο θέμα της πανδημίας, σας προσκαλούν στο διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) με θέμα:«Εμβολιασμός και σύγχρονες εξελίξεις στη θεραπεία της νόσου Covid-19», που διοργανώνεται  το Σάββατο 6 Μαρτίου 2021 και ώρα 12:00, μέσω του συνδέσμου της πλατφόρμας  Zoom που ακολουθεί:

  Join Zoom Meeting

  https://us02web.zoom.us/j/87491077715 

  Meeting ID: 874 9107 7715

  Find your local number: https://us02web.zoom.us/u/kc1dYJVzS3

  Ομιλήτρια: 
  Στυλιανή Μυτιληναίου, ιατρός Πνευμονολόγος-Φυματιολόγος, Μέλος της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας, της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας

  Σχολιασμός : Γ. Κουρούνης, ιατρός Ειδικός Παθολόγος

  Χαιρετισμό απευθύνουν: 

  Αργύρης Οικονόμου, Δήμαρχος Ελευσίνας

  Γεώργιος Κρομμύδας, Πνευμονολόγος– Φυματιολόγος, Μέλος Δ.Σ. Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας, Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας

  Ζωή Στραϊτούρη,  Πρόεδρος της  Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας

  Γεώργιος Κουρούνης, ιατρός Ειδικός Παθολόγος, Δημοτικός Σύμβουλος Ελευσίνας

  Τη συζήτηση συντονίζουν οι:

  Γεώργιος Κρομμύδας, Πνευμονολόγος– Φυματιολόγος, Μέλος Δ.Σ. Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας, Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας

  Φώτιος-Παναγιώτης Τατάκης, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Δημόσιας Υγείας,
  Αντιδήμαρχος Πολιτισμού

   

   
 • Monday 01 Mar 2021
  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Επισυνάπτουμε το Δ.Τ. του Διοικητή του Νοσοκομείου Νάουσας για το επίδομα ενοικίου που θα καταβάλει ο Δήμος Νάουσας για την θέση του Επιμελητή Β' ειδικότητας Πνευμονολόγου - Φυματιολόγου που έχει προκηρυχθεί στο Νοσοκομείο.

  Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση επικοινωνήστε με την κυρία Σαββίδου  Βούλα ,Γραμματεία Διοικητή Τηλ: 23320 59214.

  Μπορείτε να διαβάσετε το Δ.Τ. εδώ:DELTIO TYPOY.pdf
   
 • Wednesday 24 Feb 2021
  Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Πν.Ελ. εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του εξαίρετου συναδέλφου Ανάστου Δαμιανού με μακρά πορεία στην ειδικότητα της Πνευμονολογίας-Φυματιολογίας.


  Η σκέψη μας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην οικογένεια του και στα αγαπημένα του πρόσωπα.

   
 • Friday 19 Feb 2021


  Τα μέλη του  
  Δ.Σ. της Ε.Πν.Ελ. εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο χαμό την ώρα του καθήκοντος του εξαίρετου συναδέλφου Aθανασίου Ουζουνίδη. 

  Η σκέψη μας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην οικογένεια του και στα αγαπημένα του πρόσωπα.

   
 • Wednesday 17 Feb 2021

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας υπό την Αιγίδα της Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας (ΕΠΝΕΛ), επιθυμώντας την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού πάνω στο θέμα της πανδημίας, διοργανώνουν ένα διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) με τίτλο «Οι εξελίξεις σχετικά με την πανδημία και τα εμβόλια για τον κορωνοϊό» την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00.

  Θα μιλήσουν:

  O Αναπληρωτής Καθηγητής Πνευμονολογίας Πανεπιστημίου Πατρών και Διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής ΠΓΝΠ Αργύρης Τζουβελέκης και η Γεωργία Τρακαδά, Αν. Καθηγήτρια του ΕΚΠΑ, Πνευμονολόγος – Φυματιολόγος.

  Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλoγερόπουλος και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Σωτήρης Κοίλιας.

  Τη συζήτηση θα συντονίσει η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και πνευμονολόγος κα Μαρία Τσουκαλά και ο Γράσσος Δημήτριος, Πνευμονολόγος – Φυματιολόγος, Γ. Γραμματέας της Ε.Πν.ΕΛ.

  Το διαδικτυακό σεμινάριο θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τη σελίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο youtube και το facebook, ενώ το κοινό μπορεί να απευθύνει ερωτήσεις με σχόλια.

  Διαδικτυακός σύνδεσμος: https://youtu.be/IKtaigUpluU

  Δελτίο Τύπου: https://dikepaigialeias.gr/nea-kai-anakoinoseis/deltia-typou/diadiktiako_seminario/

  Εκδήλωση στο Facebook: https://fb.me/e/1X5dvCof8

   
 • Thursday 11 Feb 2021

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Οι συστηματικές και εντατικές προσπάθειες και της Ε.Πν.Ελ. για την άμεση προκήρυξη θέσεων Πνευμονολογίας – Φυματιολογίας αποτυπώθηκαν σε θέσεις όλων των βαθμίδων Ε.Σ.Υ. σε όλη την επικράτεια αναδεικνύοντας την τεράστια προσφορά της ειδικότητας στην ιατρική κοινότητα τόσο διαχρονικά όσο και στην περίοδο της πανδημίας.

  Το Δ.Σ. της Ε.Πν.Ελ. θα συνεχίσει με αμείωτο ρυθμό και ζήλο να προάγει τα σύννομα συμφέροντα της ειδικότητας.

  Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ΦΕΚ με την προκήρυξη για την πλήρως θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. εδώ: FEK THESEIS ESY.pdf

   
 • Thursday 11 Feb 2021


  Το Δ.Σ. της Ε.Πν.Ελ. εκφράζει θερμά συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο χαμό του εξαίρετου συναδέλφου  Αποστόλου  Μανιά.

  Η σκέψη μας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην οικογένεια του και στα αγαπημένα του πρόσωπα

   
 • Monday 08 Feb 2021

  ZHTEITAI ιατρός Πνευμονολόγος για μόνιμη στελέχωση πολυϊατρείου στις Κυκλάδες (Πάρος).
  Προσφέρεται Διαμονή.
  Συζητείται και μερική παρουσία.
  Email: aktinologikokentro2015@gmail.com
  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6971750290

  https://www.iscyclades.gr/zhteitai-%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%82-%cf%80%ce%bd%ce%b5%cf%85%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%bc%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b5/

   

   
455 Αντικείμενα. Σελίδα 15/46