Loading...
 
 
Προκηρύξεις για Θέσεις Εργασίας
Συνέδρια/Ημερίδες στην Ελλάδα
Διεθνή Συνέδρια
Επιστημονικό Υλικό

       


Με την ευγενική χορηγία:

Νέα της Ένωσης
 • Πέμπτη 30 Νοέ 2017

  Αγαπητοί Συνάδελφοι,

  Στα πλαίσια του 26ου Πανελλήνιου Πνευμονολογικού Συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, στο Ξενοδοχείο Hilton, το Στρογγυλό τραπέζι της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας (Ε.Πν.Ελ.), στο οποίο ήταν καλεσμένοι και μίλησαν ο συνεργάτης του Αναπλ. Γεν. Γραμ. του Υπ. Υγείας κ. Γ. Τσαμπούρης & ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Πνευμονολόγος-Εντατικολόγος κ. Παν. Γεωργακόπουλος.

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το κείμενο εδώ:ANAKOINOSH TRAPEZIOY EPNEL.pdf

   
 • Πέμπτη 30 Νοέ 2017
  Αγαπητοί Συνάδελφοι,

  Όπως ενημερωθήκαμε από συναδέλφους, υπήρξε πρόβλημα προ καιρού στην αναγραφή Οξυγονοθεραπείας στον ΕΟΠΥΥ, λόγω μη αποδοχής του ΑΜΚΑ στον χώρο του Έλληνα ασφαλισμένου. Το πρόβλημα διερευνήθηκε στον ΕΟΠΥΥ και λύθηκε από πλευράς τεχνικής/συστήματος.
   
  Επειδή επακόλουθα προέκυψε και θέμα με τις γνωματεύσεις, που δεν γινόντουσαν δεκτές από Ελεγκτές και τμήματα Παροχών, αναμένεται απόφαση της Διευθ. Σχεδιασμού για την αναδρομική κάλυψη των Παρόχων.     
                          
  Σε περίπτωση που συνάδελφος αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα, παρακαλούμε να ενημερώσει την Γραμματεία της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας ( 210.7777.737 ή info@epnel.gr)
   
 • Πέμπτη 23 Νοέ 2017

     Η 3η Τετάρτη του Νοεμβρίου κάθε χρόνου, είναι αφιερωμένη σε μια ασθένεια που “διεκδικεί” σύντομα να αναρριχηθεί στην 3η θέση των αιτιών θανάτου παγκοσμίως κι αυτή δεν είναι άλλη από την Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια.

    Κατά την ημέρα εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας του 2017, για την Χ.Α.Π. πραγματοποιήθηκαν  διάφορες εκδηλώσεις προς ενημέρωση του κοινού, έγιναν σπιρομετρήσεις από Πνευμονολόγους σε εργασιακούς χώρους προς εντοπισμό ατόμων που πάσχουν από ΧΑΠ και δεν το γνωρίζουν και άλλες δραστηριότητες από Επιστημονικούς & Επαγγελματικούς φορείς και φαρμακευτικές Εταιρείες.

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το κείμενο εδώ:PERISTERI 15112017.pdf

   
 • Πέμπτη 09 Νοέ 2017

  Αγαπητοί Συνάδελφοι,

       Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, λόγω της διεξαγωγής του Μαραθωνίου δρόμου της Αθήνας,  θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή του Ξενοδοχείου Hilton.                                                                                                                                                          

       Η μόνη οδός που θα επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων, θα είναι η οδός Μιχαλακοπούλου (Λ. Μεσογείων, Βασ. Σοφίας & Βασ. Κωνσταντίνου,  θα είναι κλειστές ),  ενώ το Μετρό της Αθήνας,  θα λειτουργεί κανονικά.

    Σας προτείνουμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας, να χρησιμοποιήσετε το Μετρό της Αθήνας, την στάση « ΜΕΓΑΡΟ  ΜΟΥΣΙΚΗΣ »  και την έξοδο προς τα Νοσοκομεία ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ – ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ, γιατί κατά διαστήματα θα είναι δύσκολη και η διέλευση πεζών, επί του οδοστρώματος της Λ. Βασ. Σοφίας.

   

   

   
 • Παρασκευή 27 Οκτ 2017

  Προς:ΕΟΠΥΥ

   Υπ’όψιν:Προέδρου κ.Μπερσίμη Σωτήριου                                              

  ΘΕΜΑ :Παράταση υποβολής συμψηφισμου Clawback                                 

  Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

  Σε συνέχεια των προτάσεών μας για συμψηφισμό του ποσού του Clawback με το ποσό οφειλής του ΕΟΠΥΥ αιτούμαστε όπως δοθεί παράταση για την υποβολή του συμψηφισμού από τα μέλη μας δεδομένου ότι δεν έχουν απαντηθεί τα ερωτήματα και οι προτάσεις που σας έχουμε υποβάλλει όπως επίσης δεν έχει αποσαφηνισθεί ο αριθμός των δόσεων της παρακράτησης του Clawback για όσα μέλη μας έχουν αποδεχθεί την ανωτέρω διαδικασία.

  Παρακαλώ για τις ενέργειες σας. 

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το κείμενο εδώ:PARATASH CLAWBACK.pdf

   
 • Τρίτη 24 Οκτ 2017

  Tο ΔΣ της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια, στον συνάδελφο Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Στέλιο Λουκίδη, για την νέα του θέση ως Πρόεδρος του Ε-learning για το χρονικό διάστημα 2018-2021, στην Ευρωπαϊκή Πνευμονολογική Εταιρεία (ERS).

     Ταυτόχρονα, οι ευχές του ΔΣ, για Καλή Επιτυχία στο έργο τους, συνοδεύουν,τη νέα Πρόεδρο της ERS κα. Μίνα Γκάγκα καθώς και την κα. Χριστίνα Γκράτζιου, επικεφαλής του Advocacy Council της ERS.

   
 • Τρίτη 24 Οκτ 2017

  Το Δ.Σ. της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εξαίρετου συναδέλφου Μάριου Κωνσταντίνου.

  Ως ελάχιστο φόρο τιμής, στον σπουδάιο άνθρωπο και επιστήμονα, η Ε.Πν.Ελ., θα καταθέσει στεφάνι στην μνήμη του.

   
 • Τετάρτη 11 Οκτ 2017

  Ο ΕΟΠΥΥ στα πλαίσια της πλήρους καταγραφής και πιστοποίησης των γιατρών που συνταγογραφούν για όλες τις αποζημιούμενες από αυτόν παροχές (φάρμακα, διαγνωστικές εξετάσεις, φυσικοθεραπείες, είδη πρόσθετης περίθαλψης) καλεί όσους γιατρούς δεν έχουν ήδη εγγραφεί στο ηλεκτρονικό του μητρώο να το πράξουν μέχρι και την 30-06-2016.

  Μετά από αυτή την ημερομηνία συνταγές, παραπεμπτικά και ιατρικές γνωματεύσεις που εκδίδονται από γιατρούς που δεν έχουν πιστοποιηθεί δεν θα αποζημιώνονται από τον Οργανισμό.

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το κείμενο εδώ : YPENTHIMISH ANAKOINOSHS EOPYY.pdf

   
 • Πέμπτη 05 Οκτ 2017

  Αξιότιμε Κε Πρόεδρε,

     Στα πλαίσια της καλής συνεργασίας μας, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος και ταυτόχρονα την κοινά επιθυμητή εξυπηρέτηση και κάλυψη των ασθενών μας, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι τον τελευταίο καιρό έχουμε γίνει αποδέκτες πολλαπλών διαμαρτυριών, από συναδέλφους Ιατρούς Πνευμονολόγους, ιδιαίτερα της Ηπειρωτικής και Νησιωτικής χώρας, σχετικά με το χρονικό πλαίσιο που δίδεται εκ του συστήματος, για τη δυνατότητα αναγραφής Οξυγονοθεραπείας ή την  ανανέωση αυτής.

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το κείμενο εδώ:EPISTOLH PROS EOPYY.pdf

   
 • Πέμπτη 21 Σεπ 2017

  Αγαπητοί Συνάδελφοι,

  Σας αποστέλλουμε e-mail του ΕΟΠΥΥ που ζητά να ενημερώσουμε τα μέλη μας για την αποστολή των στοιχείων τους στον οργανισμό, ώστε να πληροφορούνται απευθείας για την εξέλιξη της πορείας εκκαθάρισης των δαπανών τους.

  Για την ενημέρωση του ΕΟΠΥΥ πατήστε ΕΔΩ

   
324 Αντικείμενα. Σελίδα 14/33