Loading...
 
 
Προκηρύξεις για Θέσεις Εργασίας
Συνέδρια/Ημερίδες στην Ελλάδα
Διεθνή Συνέδρια
Επιστημονικό Υλικό

       


Με την ευγενική χορηγία:

Νέα της Ένωσης
 • Τρίτη 26 Νοέ 2013
  Η Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) αποτελεί μία από τις χρόνιες ασθένειες από την οποία προσβάλλονται και νοσούν εκατομμύρια άνθρωποι (περίπου το 15-20% των καπνιστών νοσούν ή θα νοσήσουν από ΧΑΠ), που απασχολούν καθημερινά τους γιατρούς στην άσκηση της σύγχρονης ιατρικής.
   
 • Παρασκευή 01 Νοέ 2013

  Την Τετάρτη 30/10/2013 έγινε η σύνθεση του νέου Δ.Σ

  Πρόεδρος:                 Αναστάσιος Τσάτσος 

  Αντιπρόεδρος :          Αντώνιος Ρασιδάκης  

  Γεν.Γραμματέας:       Εμμανουήλ Ζαχαριάδης 

  Ταμίας :                     Αντώνιος Μπάστας 

  Ειδικός Γραμματέας: Επαμεινώνδας Κοσμάς 

  Μέλη:                         Νικολέτα Ροβίνα 

                                     Αναστασία Αμφιλοχίου

   
 • Παρασκευή 25 Οκτ 2013

  Αγαπητοί Συνάδελφοι,

  Την Δευτέρα 22/10/2013, έληξε η δυνατότητα επιστολικής ψήφου, με την οποία ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για ανάδειξη νέου ΔΣ της Ε.Πν.Ελ, που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της  3ης Ημερίδας της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας, στις 5 Οκτωβρίου 2013.

   
 • Δευτέρα 07 Οκτ 2013
  Το ψηφοδέλτιο που μπορείτε να ψηφίσετε σύμφωνα με την επιστολική ψήφο μπορείτε  να το βρείτε εδώ: psifodeltio2013.pdf
   
 • Τρίτη 01 Οκτ 2013

   

   Αθήνα 5 Οκτωβρίου 2013 

   Ξενοδοχείο   Royal Olympic
   
 • Παρασκευή 27 Σεπ 2013

          Αθήνα, 26 Σεπτεμβρίου 2013

  Αγαπητοί Συνάδελφοι,

       Στις 5 Οκτωβρίου 2013, θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο ROYAL OLΥMPIC και στα πλαίσια της 3ης Ετήσιας Ημερίδας της Ε.Πν.Ελ., εκλογοαπολογιστική  συνέλευση της Ένωσης και στη συνέχεια θα γίνουν οι αρχαιρεσίες για ανάδειξη του νέου ΔΣ, του νέου Πειθαρχικού Συμβουλίου και της νέας Ελεγκτικής Επιτροπής της Ε.Πν.Ελ.

   
 • Παρασκευή 30 Αύγ 2013

  Αγαπητοί  Συνάδελφοι,

  Η διοργάνωση της 3ης ημερίδας της Ε.Πν.Ελ., στις 5 Οκτωβρίου 2013, συμπίπτει με την εκλογική διαδικασία.

  Όπως προβλέπεται από το καταστατικό της Ε.Πν.Ελ τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο, για το Πειθαρχικό Συμβούλιο και για την Ελεγκτική Επιτροπή, παρακαλούνται να το δηλώσουν εγγράφως μέσω fax (210-7763742) ή να στείλουν mail στην  ηλεκτρονική διεύθυνση της Ε.Πν.Ελ  (info@epnel.gr),  είκοσι τουλάχιστον εργάσιμες ημέρες προ της εκλογικής διαδικασίας ήτοι μέχρι και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06/09/2013.

  Λόγω γενικότερου τεχνικού προβλήματος στο ΝΝΘΑ και στη Γραμματεία της Ε.Πν.ΕΛ, δίδεται παράταση για δήλωση συμμετοχής στις εκλογές έως και την Παρασκευή 13/09/2013.

   

   
 • Παρασκευή 19 Ιούλ 2013

  Αξιότιμα Μέλη,

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την διεξαγωγή της 3ης Ημερίδας με θέμα «Η Πνευμονολογία σε κρίση», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013, στο ξενοδοχείο Royal  Olympic, αίθουσα «Olympia». 

  Η παρακολούθηση των εργασιών της Ημερίδας είναι ελεύθερη.

  Με τιμή,

  Το ΔΣ της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας

   

   
 • Πέμπτη 18 Ιούλ 2013
  Η Επιστολή του ΔΣ της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας προς τον Υπουργό Υγείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών σχετικά με τα προβλήματα που προκύπτουν,από τη  μειώση των πνευμονολογικών κλινικών στην Ελλάδα.
   
 • Τετάρτη 10 Ιούλ 2013

  Αγαπητοί Συνάδελφοι,

  Προ μερικών εβδομάδων κοινοποιήθηκε από συνάδελφο, στη Γραμματεία της Ε.Πν.Ελ, έντυπο –το οποίο επισυνάπτεται πιο κάτω- το οποίο αφορούσε στην οργάνωση-διεξαγωγή, από φορείς  Πρωτοβάθμιας Υγείας και Γενικής Ιατρικής, σειράς Ιατρικών Εκπαιδευτικών προγραμμάτων μέσω διαδικτύου σε ποικίλες Ιατρικές θεματικές ενότητες, μεταξύ των οποίων η Πνευμονολογία, η Καρδιολογία, ο Σακχαρώδης Διαβήτης κ.α.

  Σε συνεργασία με τους αντίστοιχους επαγγελματικούς φορείς των άλλων ειδικοτήτων, το θέμα μετεφέρθη στο Ι.Σ.Α. προς συζήτηση και ενημέρωση και η θέση του Ι.Σ.Α.,  με τη σύμφωνη γνώμη της Νομικής Υπηρεσίας του, αναφέρεται πιο κάτω. 

   
256 Αντικείμενα. Σελίδα 18/26