Loading...
 

ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ

ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΟΣΚΕ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το ετήσιο συνέδριο της Ε.Πν.Ελ. θα διεξαχθεί από 30 Μαϊου - 02 Ιουνίου 2019, στο ξενοδοχείο Royal Olympic, αίθουσα Καλλιρόη, στην Αθήνα.

Προκηρύξεις για Θέσεις Εργασίας
Συνέδρια/Ημερίδες στην Ελλάδα
Διεθνή Συνέδρια
Επιστημονικό Υλικό

       


Με την ευγενική χορηγία:

Νέα της Ένωσης
 • Πέμπτη 13 Οκτ 2016

  Το νεοσύστατο Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος υπό τη διεύθυνση του Καθηγητή κ. Παναγιώτη Μπεχράκη, διοργανώνει μία σειρά διαλέξεων σε θέματα Δημόσιας Υγείας. 

  Οι διαλέξεις απευθύνονται σε Ιατρούς, Ψυχολόγους, Επαγγελματίες Υγείας, Εκπαιδευτικούς και Επιστήμονες κάθε τομέα, που έχουν ενδιαφέρον, ή έρχονται αντιμέτωποι με ζητήματα Δημόσιας Υγείας.

  Παρακαλώ βρείτε επισυναπτόμενα την πρόσκληση της επόμενης διάλεξης που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 19.30 με ομιλητή τον Καθηγητή Πενυμονολογίας Νικόλαο Κουλούρη με θέμα "Το κόστος των Αναπνευστικών Νοσημάτων στην Ευρώπη" και το αναλυτικό πρόγραμμα των διαλέξεων.

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ :  prosklisi dialexeon.pdf  Programma dialexeon.pdf

   
 • Τετάρτη 05 Οκτ 2016

  Το. Δ.Σ. της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας  εκφράζει την βαθιά θλίψη του για τον χαμό του καθηγητή  Δημήτρη Γκιουλέκα, που ώθησε με το έργο του την εξέλιξη της Πνευμονολογίας στην Ελλάδα.

  Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένεια του

   
 •  
 • Τετάρτη 28 Σεπ 2016

  Σε συνάντηση που είχαν στον ΕΟΠΥΥ με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Κλινικοεργαστηριακών Ειδικοτήτων (ΠΟΣΚΕ) και Πρόεδρος της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων κ. Φώτης Πατσουράκος και ο Γεν. Γραμματέας της ΠΟΣΚΕ και Αντιπρόεδρος της Ε.Πν.Ελ.  κ. Αναστ. Τσάτσος, ζητήθηκε να διευκρινίζονται επακριβώς οι εξετάσεις οι οποίες έχουν τον ίδιο κωδικό συνταγογράφησης/παραπομπής , ώστε να μην δημιουργείται πρόβλημα πληρωμής στα εργαστήρια. Παράκληση προς όλους τους συναδέλφους για πιστή εφαρμογή.

  Μπορείτε να διαβάσετεαναλυτικά το κείμενο ΕΔΩ: EXETASEIS ME KOINO KODIKO.pdf

   
 • Πέμπτη 15 Σεπ 2016

   

                                                                                                   Αθήνα 14/09/2016

   

   ΠΡΟΣ:  Πρόεδρο ΕΟΠΥΥ

                 κ. Σωτήρη Μπερσίμη

   

   

   

  ΘΕΜΑ:  ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΟΠΥΥ

   

  Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

   

  Κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων της υποεπιτροπής διαπραγμάτευσης για τις ιατρικές πράξεις και διαγνωστικές εξετάσεις, ενημερωθήκαμε ότι θα υπάρξει παράταση των συμβάσεων έως 31-10-2016 για να υπάρξει ικανός χρόνος διαβούλευσης για την υπογραφή των νέων συμβάσεων. Στο ΦΕΚ 141/3-8-16 στην σελίδα 7658 άρθρο 52 παράγραφος 4 αναφέρεται ότι οι συμβάσεις παρατείνονται από την λήξη τους έως και την υπογραφή νέων χωρίς να ορίζεται συγκεκριμένος χρόνος. 

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το κείμενω εδώ : PARATASH SYMBASEON EOPYY.pdf

   
 • Τετάρτη 14 Σεπ 2016

  Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να μας ενημερώσουν με email στο info@epnel.gr  ή με fax στο 210 7763742, αν έχουν πληρωθεί για τον Μάρτιο του 2016, ή σε ποια φάση πληρωμής είναι οι επισκέψεις και οι πράξεις του Μαρτίου 2016.

   
 • Παρασκευή 22 Ιούλ 2016

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το κείμενο ΕΔΩ:  apantisi-eopyy-se-poske-21-7-16.pdf 


   
 • Πέμπτη 21 Ιούλ 2016

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   

  ΘΕΜΑ: ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΡΕΧΟYΣΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΟΠΥΥ.

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

       Σε επικοινωνία που είχε η Ένωση μας με τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ.Μπερσίμη Σωτήριο πληροφορηθήκαμε ότι βρίσκονται σε διαδικασία εκκαθάρισης και ενταλματοποίησης οι επισκέψεις και πράξεις των μηνών Φεβρουαρίου και Μαρτίου.             

  Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ μας ενημέρωσε ότι έως τις αρχές Αυγούστου θα έχουν πληρωθεί οι επισκέψεις και πράξεις του Φεβρουαρίου και καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για την πληρωμή, και πιστεύει ότι θα πραγματοποιηθεί, και για την πληρωμή του Μαρτίου εντός του Αυγούστου.

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το κείμενο εδώ: EOPYY DELTIO TYPOY.pdf

   

   

   

   
 • Δευτέρα 11 Ιούλ 2016

  ΠΡΟΣ: ΕΟΠΥΥ

               Υπ΄όψιν:  1) Προέδρου κ.Μπερσίμη Σωτήρη

  Κοιν:    Αναπλ. Υπουργό Οικονομικών          

                κ. Χουλιαράκη Γεώργιο 

                Δ/ντη Οικονομικών Υπηρεσιών ΕΟΠΥΥ

                κ. Μπαρούς Κων/νου

   

   

  ΘΕΜΑ: ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.

   

   

  Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

   

       Όπως γνωρίζετε ο ΕΟΠΥΥ είναι καθολικός διάδοχος των ταμείων που τον συνέστησαν. Από το 2010 τα εν λόγω ταμεία οφείλουν στους Ιατρούς – εργαστήρια - Πολυιατρεία που ήταν συμβεβλημένα με αυτά, ληξιπρόθεσμες οφειλές, οι οποίες παρά τις συνεχείς ανακοινώσεις δεν έχουν εξοφληθεί. 

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά ΕΔΩ : ASFALISTIKA TAMEIA.pdf

   
 •  
240 Αντικείμενα. Σελίδα 10/24
5 6 7 8 9 10 11 12 13 14