Loading...
 

ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ

ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΟΣΚΕ

ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

 ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ  ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ  18-20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020.

Δείτε τις περισσότερες λεπτομέρειες

Προκηρύξεις για Θέσεις Εργασίας
Συνέδρια/Ημερίδες στην Ελλάδα
Διεθνή Συνέδρια
Επιστημονικό Υλικό

       


Με την ευγενική χορηγία:

Νέα της Ένωσης
 • Πέμπτη 01 Οκτ 2020

  ΠΡΟΣ

  Πρόεδρο κ. Σπ. Ζακυνθινό

  και μέλη Δ.Σ. της ΕΠΕ

                               

  Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,

  Στον απολογισμό σας, ο οποίος και εκφράζει όλο το Δ.Σ. της ΕΠΕ,  θα μπορούσε κανείς να συμφωνήσει σε πολλά από τα αναγραφόμενα σημεία.

     Οι διαφωνίες όμως προκύπτουν στις αναφορές σας, στην Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας (Ε.Πν.Ελ.), στα Συνέδρια που οργάνωσε και στους σκοπούς της εταιρείας μας. Μια απλή ανάγνωση, μαζί με τον κ. Κατή, ο οποίος είναι ο εισηγητής σε πολλές από τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. της ΕΠΕ, για τους σκοπούς της Εταιρείας μας και γιατί αυτή ιδρύθηκε, θα βοηθούσε σε κατανόηση και αποφυγή πολλών παρερμηνειών & παρεξηγήσεων.

     Πρώτον η Ε.Πν.Ελ., δεν είναι κυρίως για τους ιδιώτες, αλλά απευθύνεται & περιλαμβάνει όλους τους Πνευμονολόγους της χώρας  και δεύτερον στους σκοπούς της Ε.Πν.Ελ. είναι και η επιμόρφωση των μελών της, χωρίς να υποκαθιστά την ΕΠΕ. Νομίζουμε ότι πολλές φορές παρασύρθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. σας, σε σκληρές αποφάσεις και χαρακτηρισμούς για την Ε.Πν.Ελ. και θελήσατε να την στραγγαλίσετε οικονομικά.

     Η Ε.Πν.Ελ. ως Επαγγελματική Ένωση, αναγνωρισμένη από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και αντίστοιχες Ευρωπαϊκές Ενώσεις, αγκαλιάζει όλους τους Πνευμονολόγους της χώρας μας και συνεργάζεται με όλους τους Ιατρικούς Συλλόγους, τις Επαγγελματικές και Επιστημονικές Ενώσεις, και κύριο σκοπό έχει την επίλυση και προαγωγή των επαγγελματικών καθημερινών προβλημάτων, που η ΕΠΕ χρόνια τώρα υποβαθμίζει. Δημιουργήθηκε κατ’ επιταγή Ευρωπαϊκών οδηγιών, που για χρόνια έμεναν στο συρτάρι σας και με την συνεισφορά της ΕΠΕ.

  Άρα αγαπητέ Πρόεδρε και μέλη του Δ.Σ. που αποχωρείτε, θα έπρεπε να ενισχύσετε την  Ε.Πν.Ελ. και όχι να « κόψετε» την κοινή συνδρομή, με τον πλέον άκομψο τρόπο!

  Αυτά για την Ιστορία !!!

     Ελπίζουμε κι είμαστε βέβαιοι, ότι το νέο Δ.Σ. της ΕΠΕ θα επιδείξει συναδελφική αλληλεγγύη και διάθεση συνεργασίας, παραγκωνίζοντας δυσκολίες και προσωπικές αντιπαραθέσεις. Εμείς μαζί σας θα επιδιώξουμε την καλύτερη εκπροσώπηση στον ΕΟΠΥΥ και στο Υπουργείο Υγείας, προάγοντας πάντα τις επαγγελματικές και επιστημονικές επιδιώξεις των Ελλήνων Πνευμονολόγων, σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια.

  Συναδελφικά,

  Το μέλη του Δ.Σ. της Ε.Πν.Ελ.

   
 • Δευτέρα 28 Σεπ 2020

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Στην σελίδα του site μας με γενικό τίτλο «ΝΕΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – Προκηρύξεις για νέες Θέσεις Εργασίας» , μπορείτε να δείτε τον πίνακα για τις νέες προκηρύξεις του ΕΣΥ.

   
 • Τρίτη 22 Σεπ 2020
  Η ψηφιακή ψηφοφορία διεξήχθη μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικών ψηφοφοριών «electobox». Το «electobox» είναι μια ελληνική πρωτοποριακή εφαρμογή ηλεκτρονικών εκλογών και δημοψηφισμάτων, σχεδιασμένη με γνώμονα την ασφάλεια και την ευκολία στη χρήση. Είναι ικανή να διεξάγει κάθε τύπου ψηφοφορία, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε οργανισμού, επιχείρησης, κρατικού φορέα, συλλόγου, σωματείου, σχολείου ή πανεπιστημίου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του electobox https://electobox.com/.

  Ως αμιγώς Ελληνική Εταιρεία και θέλοντας να συμβάλλει στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού στη χώρα μας, το electobox διαθέτει τις υπηρεσίες του δωρεάν σε όλους τους Ελληνικούς φορείς που αριθμούν έως 1000 μέλη.

   
 • Τετάρτη 16 Σεπ 2020

  Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας σας καλούν σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση , το Σάββατο 19/09/2020 και ώρα 14:30 μ.μ. με θέματα:

  • Απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου,
  • Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών,
  • Ηλεκτρονικές αρχαιρεσίες , για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής

  Δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη της Ένωσης.

  Η Γενική Συνέλευση, λόγω συμμόρφωσης με τα επιδημιολογικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ

  Πληροφορίες  σύνδεσης:

  ΕΝΩΣΗ  ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΩΝ  ΕΛΛΑΔΑΣ is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

  Topic: Γενική Συνέλευση ΕΠΝΕΛ

  Time: Sep 19, 2020 ώρα 14.30 Ioannina

  Join Zoom Meeting

  https://zoom.us/j/93978850784?pwd=QXUrMzNuQUZtUjkzRnU0WERSaDdRZz09

  Meeting ID: 939 7885 0784

  Passcode: 037165

   
 • Τετάρτη 26 Αύγ 2020

   

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Το Δ.Σ. της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας σύμφωνα με το καταστατικό της Ε.Πν.Ελ.  αλλά και λαμβάνοντας υπόψιν τις παγκόσμιες υγειονομικές συνθήκες εν μέσω πανδημίας Covid-19, προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020.

  Της εκλογικής διαδικασίας θα προηγηθεί απολογιστική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020. 

  Σχετικές πληροφορίες θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

  Για λόγους ασφαλείας και μετά από ομόφωνη απόφαση των μελών του Δ.Σ.  η εκλογική διαδικασία θα γίνει αποκλειστικά με  ηλεκτρονική ψηφοφορία, έτσι ώστε να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός που θα θέσει σε κίνδυνο όλους τους εμπλεκόμενους στην εκλογική διαδικασία

  Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν τα ταμειακώς εντάξει, τακτικά μέλη της Ε.Πν.Ελ. για το έτος 2020. Από το έτος 2020 ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ η κοινή εγγραφή ΕΠΕ – ΕΠΕΝΕΛ – ERS , οπότε όσοι έχουν κάνει εγγραφή στην ΕΠΕ δεν σημαίνει ότι αυτόματα είναι και μέλη της Ε.Πν.ΕΛ. 

  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ 

  Όσοι δεν είναι ταμειακώς εντάξει ΔΕΝ μπορούν να συμμετάσχουν στη εκλογική διαδικασία. Κόστος ετήσιας ανανέωσης εγγραφής €10,00. Κόστος Εγγραφής για τα ΝΕΑ Μέλη

  € 20,00. Η εγγραφή ή η ανανέωση της, θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι 07/9/2020 και ώρα 13.30 προκειμένου να αποσταλούν οι κωδικοί πρόσβασης στο σύστημα και το ψηφοδέλτιο.

  Για την εγγραφή σας θα πρέπει να συμπληρώσετε κατάλληλα την φόρμα εγγραφής και να την αποστείλετε ηλεκτρονικά στο email της Εταιρείας info@epnel.gr,  ή με φαξ: 210 7763742, μαζί με την απόδειξη κατάθεσης του ποσού στην Τράπεζα Πειραιώς.

  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  Αρ. λογαριασμού Ταμιευτηρίου : 5038-047423-339
  ΙΒΑΝ : GR 90 0172 0380 0050 3804 7423 339


  Μπορείτε να κατεβάσετε τη Φόρμα Εγγραφής  - Επισυναπτόμενη
  (δυνατότητα συμπλήρωσης και εκτύπωσης από word document) AITHSH MELOUS.doc

  ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

  Υποψηφιότητες για την ανάδειξη νέων μελών θα γίνονται δεκτές από την Δευτέρα 20/07/2020 μέχρι και την Δευτέρα 07/9/2020 και ώρα 13.30

  Υποβολή υποψηφιότητας μπορείτε να κάνετε στέλνοντας στο email: info@epnel.gr  το αίτημά μας σας, μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

  Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία της Ε.Πν.Ελ., στο τηλέφωνο 210 77777 37 ή στο email : info@epnel.gr

   

   
 • Παρασκευή 31 Ιούλ 2020

  Καλοκαίρι στην Ελλάδα μέσα από δέκα πανέμορφες φωτογραφίες ...

  Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Πν.Ελ. εύχονται σε όλους τους συναδέλφους και στις οικογένειες τους  Καλές διακοπές με Υγεία και Ξεκούραση.  

  Σας ενημερώνουμε ότι η Γραμματεία της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας  θα παραμείνει κλειστή από την Δευτέρα 3 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 21 Αυγούστου.

  Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά με αποστολή email στο info@epnel.gr

   
 • Τετάρτη 29 Ιούλ 2020

  Αγαπητοί Συνάδελφοι,

     Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας βρίσκεται  στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι διαθέτει προς τους ενδιαφερόμενους Ιατρούς Πνευμονολόγους-Φυματιολόγους καθώς επίσης και προς ειδικευόμενους συναδέλφους οι οποίοι τυχόν ενδιαφέρονται, εκατό (100) εγγραφές ηλεκτρονικής διαδικτυακής παρακολούθησης του Συνεδρίου “What is New in Respiratory Medicine” που συνδιοργανώνει μαζί με την Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα 18-20 Σεπτεμβρίου 2020, στο ξενοδοχείο Du Lac.

  Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν αίτημα εγγραφής  στο email: info@epnel.gr, με καταληκτική ημερομηνία 31 Αυγούστου 2020. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

  ΕΥΓΕΝΙΚΗ  ΠΡΟΣΦΟΡΑ : Φαρμακευτική Εταιρεία GSK

   
 • Τετάρτη 22 Ιούλ 2020

  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΛΙΝΙΚΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ (ΠΟΣΚΕ)
  ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ 12,ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ  Τ.Κ 16346, ΤΗΛ.210-9959181,FAX:210-9916854

  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ  (ΠΟΣΙΠΥ)
  Πανεπιστημίου 56, Αθήνα, Τ.Κ. 10678, ΤΗΛ 210.3304298

  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ  (ΠΑΣΙΔΙΚ)
  Πανεπιστημίου 58, Αθήνα, Τ.Κ. 10678, ΤΗΛ 210.3306487

  Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Ιατρικών Εταιρειών και Πολυϊατρείων (ΠΑΝΙΔΙ)
  Καραγεώργη Σερβίας 2, Αθήνα – Σύνταγμα Τ.Κ. 10562, ΤΗΛ.2111825400

  Ένωση Ιατρών Ε.Ο.Π.Υ.Υ. (ΕΝ.Ι.-Ε.Ο.Π.Υ.Υ.)

  Πατησίων 210, Αθήνα, Τ.Κ. 10446, ΤΗΛ. 2610639539

                                                                               Αθήνα, 23/7/2020

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Θέμα: Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού  Οργάνου των φορέων ΠΦΥ για το καταστροφικό και ληστρικό μέτρο του clawback που απειλεί τη βιωσιμότητα του κλάδου

  Έκτακτη  σύσκεψη πραγματοποίησε σήμερα  τον Συντονιστικό Όργανο των ιδιωτικών Φορέων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, προκειμένου να αξιολογήσει τις δυσμενείς για τον κλάδο εξελίξεις μετά τη δημοσιοποίηση του clawback του 2019  που ήταν άνω του 20% για τις εργαστηριακές εξετάσεις.

  Οι εκπρόσωποι του κλάδου διαμαρτύρονται εντόνως για το ληστρικό και καταστροφικό αυτό μέτρο που απειλεί τη βιωσιμότητα των ιδιωτικών εργαστηρίων και πολυιατρείων.

  Ο κλάδος παρά το γεγονός ότι επλήγη  οικονομικά κατά τη διάρκεια της καραντίνας καθώς  υπήρξε μείωση κατά 70% του τζίρου του, εντούτοις παρέμεινε στις επάλξεις στηρίζοντας τη δημόσια υγεία.

  Η πολιτεία οφείλει να στηρίξει και την Ιδιωτική Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας που αποτελεί βασικό πυλώνα του Εθνικού Συστήματος Υγείας,  ειδικά  μάλιστα εν όψει του δεύτερου επιδημικού κύματος το φθινόπωρο.

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου εδώ: POSKE DTYPOY 23720.pdf

   
 • Τετάρτη 15 Ιούλ 2020

  Το Δ.Σ. της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας σύμφωνα με το καταστατικό της Ε.Πν.Ελ.  αλλά και λαμβάνοντας υπόψιν τις παγκόσμιες υγειονομικές συνθήκες εν μέσω πανδημίας Covid-19, προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020.

  Της εκλογικής διαδικασίας θα προηγηθεί απολογιστική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020. 

  Σχετικές πληροφορίες θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

  Για λόγους ασφαλείας και μετά από ομόφωνη απόφαση των μελών του Δ.Σ.  η εκλογική διαδικασία θα γίνει αποκλειστικά με  ηλεκτρονική ψηφοφορία, έτσι ώστε να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός που θα θέσει σε κίνδυνο όλους τους εμπλεκόμενους στην εκλογική διαδικασία

  Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν τα ταμειακώς εντάξει, τακτικά μέλη της Ε.Πν.Ελ. για το έτος 2020. Από το έτος 2020 ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ η κοινή εγγραφή ΕΠΕ – ΕΠΕΝΕΛ – ERS , οπότε όσοι έχουν κάνει εγγραφή στην ΕΠΕ δεν σημαίνει ότι αυτόματα είναι και μέλη της Ε.Πν.ΕΛ. 

  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ 

  Όσοι δεν είναι ταμειακώς εντάξει ΔΕΝ μπορούν να συμμετάσχουν στη εκλογική διαδικασία. Κόστος ετήσιας ανανέωσης εγγραφής €10,00. Κόστος Εγγραφής για τα ΝΕΑ Μέλη € 20,00 

  Για την εγγραφή σας θα πρέπει να συμπληρώσετε κατάλληλα την φόρμα εγγραφής και να την αποστείλετε ηλεκτρονικά στο email της Εταιρείας info@epnel.gr,  ή με φαξ: 210 7763742, μαζί με την απόδειξη κατάθεσης του ποσού στην Τράπεζα Πειριαώς.

  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  Αρ. λογαριασμού Ταμιευτηρίου : 5038-047423-339
  ΙΒΑΝ : GR 90 0172 0380 0050 3804 7423 339


  Μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ τη Φόρμα Εγγραφής  
  (δυνατότητα συμπλήρωσης και εκτύπωσης από word document) 

  AITHSH MELOUS.doc

  ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

  Υποψηφιότητες για την ανάδειξη νέων μελών θα γίνονται δεκτές από την Δευτέρα 20/07/2020 μέχρι και την Δευτέρα 07/9/2020 και ώρα 13.30

  Υποβολή υποψηφιότητας μπορείτε να κάνετε στέλνοντας στο email:info@epnel.gr το αίτημά μας σας, μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

  Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία της Ε.Πν.Ελ., στο τηλέφωνο 210 77777 37 ή στο email : info@epnel.gr

   
 • Δευτέρα 29 Ιούν 2020

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται το διάστημα υποβολής αιτήσεων συμμετοχής του ΠΜΣ "Καρδιοπνευμονική Αποκατάσταση και Αποκατάσταση Πασχόντων ΜΕΘ", έως και την Δευτέρα 27/7/2020  

  Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών οργανώνει και λειτουργεί Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ)το οποίο οδηγεί στην απόκτηση Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ) στην "Καρδιοπνευμονική Αποκατάσταση και Αποκατάσταση Πασχόντων ΜΕΘ" για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021. Την διοικητική υποστήριξη του ΠΜΣ ασκεί η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
  Το πρόγραμμα οργαώνεται από την Α Πνευμονολογική Κλινική του ΕΚΠΑ και έχει έδρα το νοσοκομείο "Η ΣΩΤΗΡΙΑ"

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την προκύρηξη εδώ:PROKHRYXH.pdf

   
324 Αντικείμενα. Σελίδα 5/33
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10