Loading...
 

ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ

ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΟΣΚΕ

ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

 ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ  ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ  18-20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020.

Δείτε τις περισσότερες λεπτομέρειες

Προκηρύξεις για Θέσεις Εργασίας
Συνέδρια/Ημερίδες στην Ελλάδα
Διεθνή Συνέδρια
Επιστημονικό Υλικό

       


Με την ευγενική χορηγία:

Νέα της Ένωσης
 • Παρασκευή 23 Μάρ 2018

   Από 24ώρου αναρτήθηκε στο site του ΕΟΠΥΥ στην ενημέρωση συναλλασσομένων το clawback του Α’ εξαμήνου του 2017.

  Από την μελέτη του clawback προκύπτει ότι οι κωδικοί που αφορούν υπερηχογραφήματα και λοιπές εξετάσεις και πράξεις και που αφορούν ουσιαστικά τις ειδικότητες κλινικοεργαστηριακών Ιατρών, έχουν πολύ μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα για τα υπερηχογραφήματα να είναι στο 48,38%, αλλά και για τις λοιπές εξετάσεις και πράξεις όπου εκεί υπάγονται όλες οι Ιατρικές πράξεις που εκτελούν οι κλινικοεργαστηριακοί Ιατροί, στο 35,15%.

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το κείμενο εδώ:POSKE-katastrofikes-sinepeies-clawback-dialisi-PFY.pdf

   
 • Δευτέρα 26 Φεβ 2018

  Ημερίδα ΙΣΑ Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 με θέμα "Ο νέος κανονισμός για την προστασία προσωπικών δεδομένων στις ιδιωτικές δομές υγείας"


  Για το δελτίο τύπου πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
  http://www.isathens.gr/syndikal/7609-imer-3-3.html

   
 • Τρίτη 23 Ιαν 2018

  Παράταση καταληκτικής ημερομηνίας για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την  ανάδειξη ενός τακτικού μέλους του διοικητικού συμβουλίου και τριών αναπληρωματικών μελών, κατόχων αμφοτέρων της ιδιότητας του νοσοκομειακού ιατρού (δηλαδή κατά το άρθρο 12 του καταστατικού να ασκούν την ιατρική σε φορείς δευτεροβάθμιας περίθαλψης, του δημοσίου η ιδιωτικού τομέα).

  Τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το διοικητικό  συμβούλιο, οφείλουν να το δηλώσουν εγγράφως με επιστολή η fax (210 7763742), η να στείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ε.Πν.Ελ. Info@epnel.gr , μέχρι και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/01/2018.

   

   
 • Τρίτη 16 Ιαν 2018
  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
  Των Μελών του Σωματείου με την Επωνυμία
  «ΕΝΩΣΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ»
  Στην Γενική Συνέλευση της
  7ης Φεβρουαρίου 2018

  Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας σας καλούν στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018, και ώρα 16:00  στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου «Η ΣΩΤΗΡΙΑ», Μεσογείων 152 στην Αθήνα, με μοναδικό θέμα:

   

  • Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη ενός τακτικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και τριών αναπληρωματικών μελών, κατόχων αμφότερων της ιδιότητας του νοσοκομειακού ιατρού (δηλαδή κατά το άρθρο 12 του Καταστατικού να ασκούν την ιατρική σε φορείς δευτεροβάθμιας περίθαλψης, του Δημόσιου ή Ιδιωτικού τομέα).

   

   
 • Δευτέρα 15 Ιαν 2018

  Προς το Διοικητή

  του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας

  κ. Καραβίτσα Φοίβο – Ευάγγελο

  Κοντόκλι Γουβιά, Τ.Κ: 491 00

  Κέρκυρα

   

   

   

   

                                                                          Αθήνα 12/1/2018

                                                                          Α.Π. 554/2018

   

  Κύριε Διοικητά,

  Λάβαμε γνώση της από 29.12.2017 απόφαση σας για την τοποθέτηση από 1.1.2018 στη θέση του Προσωρινά Προϊστάμενου του Πνευμονολογικού Τμήματος του Γ.Ν. Κέρκυρας, το Διευθυντή Παθολογικού Τομέα της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Δραγανίγο Φοίβο-Αντώνιο, έως την κάλυψη της οργανικής θέσης.

  Με το παρόν σας επισημαίνουμε ότι η εν λόγω απόφαση σας είναι μη νόμιμη και πρέπει άμεσα να ανακληθεί, καθώς αφενός αντίκειται στις κείμενες διατάξεις, αφετέρου θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

  Ειδικότερα σας αναφέρουμε τα ακόλουθα :AP 554 EPISTOLH PROS DIOIKHTH NOS. KERKYRAS.pdf

   
 • Δευτέρα 15 Ιαν 2018

                                                   

   Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Μετά από επικοινωνία με τις οικονομικές υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ πληροφορηθήκαμε ότι έχει δοθεί εντολή για οριστικοποίηση και πληρωμή του υπολοίπου 10% της προκαταβολής των Ιατρικών πράξεων του 2012-2015 μετά και τον συμψηφισμό του Clawback.

  Όσοι από τους συναδέλφους έχουν αποδεχτεί τον συμψηφισμό και μετά από αυτόν ο ΕΟΠΥΥ τους οφείλει χρήματα, πρέπει να προσκομίσουν  ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα εφόσον απαιτούνται στις κατά τόπους περιφερειακές διευθύνσεις του ΕΟΠΥΥ. 

                                                                                                                                                               

   
 • Τρίτη 09 Ιαν 2018

  Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία διοργανώνει κύκλο Μετεκπαιδευτικών Εβδομαδιαίων Σεμιναρίων κάθε Τετάρτη στις 17:00 στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου «Η Σωτηρία».

  Τα μαθήματα ξεκινούν την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018.

  Για την διευκόλυνσή σας επισυνάπτουμε το Αναλυτικά Πρόγραμμα εδώ:PROGRAMMA.pdf

   
 • Πέμπτη 21 Δεκ 2017
  Το Δ.Σ. της Ε.Πν.Ελ. εύχεται σε εσάς και τους αγαπημένους σας Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2018, με Υγεία, Χαρά, Ευημερία.

   
 • Τρίτη 12 Δεκ 2017

  Η Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής  & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, στο πλαίσιο των προγραμμάτων πρόληψης & προαγωγής της Υγείας, διοργανώνει σε συνεργασία  και με την αιγίδα της ‘Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας (Ε.Πν.Ελ.), ημερίδα με τίτλο "Λοιμώξεις του αναπνευστικού στην κοινότητα. Ενημέρωση και Πρόληψη", την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, ώρα 18.00 μμ στο ΠΠΙΕΔ, Δεκελείας 152 και Αττάλειας, Ν. Φιλαδέλφεια.

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το πρόγραμμα της Ημερίδας εδώ: HMERIDA PROGRAMMA.pdf

   
 • Πέμπτη 30 Νοέ 2017

  Αγαπητοί Συνάδελφοι,

  Στα πλαίσια του 26ου Πανελλήνιου Πνευμονολογικού Συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, στο Ξενοδοχείο Hilton, το Στρογγυλό τραπέζι της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας (Ε.Πν.Ελ.), στο οποίο ήταν καλεσμένοι και μίλησαν ο συνεργάτης του Αναπλ. Γεν. Γραμ. του Υπ. Υγείας κ. Γ. Τσαμπούρης & ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Πνευμονολόγος-Εντατικολόγος κ. Παν. Γεωργακόπουλος.

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το κείμενο εδώ:ANAKOINOSH TRAPEZIOY EPNEL.pdf

   
283 Αντικείμενα. Σελίδα 9/29
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13