Loading...
 

ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ

ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΟΣΚΕ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Στα πλαίσια της διοργάνωσης του Συνεδρίου με τίτλο: "Πνευμονολογία: Πριν τη Νοσηλεία...", που θα διεξαχθεί 1-4 Νοεμβρίου 2018, στην αίθουσα Καλλιρόη, στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα, επισυνάπτουμε το Πρόγραμμα του Συνεδρίου.

Μπορείτε να δείτε το Πρόγραμμα εδώ: PROGRAMMA.pdf

Προκηρύξεις για Θέσεις Εργασίας
Συνέδρια/Ημερίδες στην Ελλάδα
Διεθνή Συνέδρια
Επιστημονικό Υλικό

       


Με την ευγενική χορηγία:

Νέα της Ένωσης
 • Πέμπτη 09 Νοέ 2017

  Αγαπητοί Συνάδελφοι,

       Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, λόγω της διεξαγωγής του Μαραθωνίου δρόμου της Αθήνας,  θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή του Ξενοδοχείου Hilton.                                                                                                                                                          

       Η μόνη οδός που θα επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων, θα είναι η οδός Μιχαλακοπούλου (Λ. Μεσογείων, Βασ. Σοφίας & Βασ. Κωνσταντίνου,  θα είναι κλειστές ),  ενώ το Μετρό της Αθήνας,  θα λειτουργεί κανονικά.

    Σας προτείνουμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας, να χρησιμοποιήσετε το Μετρό της Αθήνας, την στάση « ΜΕΓΑΡΟ  ΜΟΥΣΙΚΗΣ »  και την έξοδο προς τα Νοσοκομεία ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ – ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ, γιατί κατά διαστήματα θα είναι δύσκολη και η διέλευση πεζών, επί του οδοστρώματος της Λ. Βασ. Σοφίας.

   

   

   
 • Παρασκευή 27 Οκτ 2017

  Προς:ΕΟΠΥΥ

   Υπ’όψιν:Προέδρου κ.Μπερσίμη Σωτήριου                                              

  ΘΕΜΑ :Παράταση υποβολής συμψηφισμου Clawback                                 

  Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

  Σε συνέχεια των προτάσεών μας για συμψηφισμό του ποσού του Clawback με το ποσό οφειλής του ΕΟΠΥΥ αιτούμαστε όπως δοθεί παράταση για την υποβολή του συμψηφισμού από τα μέλη μας δεδομένου ότι δεν έχουν απαντηθεί τα ερωτήματα και οι προτάσεις που σας έχουμε υποβάλλει όπως επίσης δεν έχει αποσαφηνισθεί ο αριθμός των δόσεων της παρακράτησης του Clawback για όσα μέλη μας έχουν αποδεχθεί την ανωτέρω διαδικασία.

  Παρακαλώ για τις ενέργειες σας. 

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το κείμενο εδώ:PARATASH CLAWBACK.pdf

   
 • Τρίτη 24 Οκτ 2017

  Tο ΔΣ της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια, στον συνάδελφο Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Στέλιο Λουκίδη, για την νέα του θέση ως Πρόεδρος του Ε-learning για το χρονικό διάστημα 2018-2021, στην Ευρωπαϊκή Πνευμονολογική Εταιρεία (ERS).

     Ταυτόχρονα, οι ευχές του ΔΣ, για Καλή Επιτυχία στο έργο τους, συνοδεύουν,τη νέα Πρόεδρο της ERS κα. Μίνα Γκάγκα καθώς και την κα. Χριστίνα Γκράτζιου, επικεφαλής του Advocacy Council της ERS.

   
 • Τρίτη 24 Οκτ 2017

  Το Δ.Σ. της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εξαίρετου συναδέλφου Μάριου Κωνσταντίνου.

  Ως ελάχιστο φόρο τιμής, στον σπουδάιο άνθρωπο και επιστήμονα, η Ε.Πν.Ελ., θα καταθέσει στεφάνι στην μνήμη του.

   
 • Τετάρτη 11 Οκτ 2017

  Ο ΕΟΠΥΥ στα πλαίσια της πλήρους καταγραφής και πιστοποίησης των γιατρών που συνταγογραφούν για όλες τις αποζημιούμενες από αυτόν παροχές (φάρμακα, διαγνωστικές εξετάσεις, φυσικοθεραπείες, είδη πρόσθετης περίθαλψης) καλεί όσους γιατρούς δεν έχουν ήδη εγγραφεί στο ηλεκτρονικό του μητρώο να το πράξουν μέχρι και την 30-06-2016.

  Μετά από αυτή την ημερομηνία συνταγές, παραπεμπτικά και ιατρικές γνωματεύσεις που εκδίδονται από γιατρούς που δεν έχουν πιστοποιηθεί δεν θα αποζημιώνονται από τον Οργανισμό.

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το κείμενο εδώ : YPENTHIMISH ANAKOINOSHS EOPYY.pdf

   
 • Πέμπτη 05 Οκτ 2017

  Αξιότιμε Κε Πρόεδρε,

     Στα πλαίσια της καλής συνεργασίας μας, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος και ταυτόχρονα την κοινά επιθυμητή εξυπηρέτηση και κάλυψη των ασθενών μας, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι τον τελευταίο καιρό έχουμε γίνει αποδέκτες πολλαπλών διαμαρτυριών, από συναδέλφους Ιατρούς Πνευμονολόγους, ιδιαίτερα της Ηπειρωτικής και Νησιωτικής χώρας, σχετικά με το χρονικό πλαίσιο που δίδεται εκ του συστήματος, για τη δυνατότητα αναγραφής Οξυγονοθεραπείας ή την  ανανέωση αυτής.

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το κείμενο εδώ:EPISTOLH PROS EOPYY.pdf

   
 • Πέμπτη 21 Σεπ 2017

  Αγαπητοί Συνάδελφοι,

  Σας αποστέλλουμε e-mail του ΕΟΠΥΥ που ζητά να ενημερώσουμε τα μέλη μας για την αποστολή των στοιχείων τους στον οργανισμό, ώστε να πληροφορούνται απευθείας για την εξέλιξη της πορείας εκκαθάρισης των δαπανών τους.

  Για την ενημέρωση του ΕΟΠΥΥ πατήστε ΕΔΩ

   
 • Τετάρτη 06 Σεπ 2017

  Την Τετάρτη 30/8/2017, ενημερώθηκε ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΠνΕλ, από συναδέλφους Πνευμονολόγους, από περιοχές της Βορ. Ελλάδας, για προγραμματισμένο Συνέδριο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πέλλας με τίτλο «1ου Συνέδριου Υπηρεσιών Υγείας  Φαρμακείου », στο πρόγραμμα του οποίου υπήρχε Τραπέζι με ομιλίες περί Καπνίσματος (Φαρμακολογικές Μέθοδοι Διακοπής Καπνίσματος, Προσέγγιση καπνιστή και Φαρμακοθεραπεία, Επιδημιολογικές μελέτες, Διακοπή καπνίσματος-Πλάνα υποστήριξης φαρμακείου κ.α ) και περί διαχείρισης ασθενών με Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια. 

  Κατόπιν επικοινωνίας με τον Πρόεδρο και συνάδελφο Πνευμονολόγο του ΙΣ Πέλλας, ο οποίος εξέφρασε τους προβληματισμούς και τις αντιρρήσεις του για τις συγκεκριμένες παρουσιάσεις, το θέμα μεταφέρθηκε στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Κλινικοεργαστηριακών  Ειδικοτήτων (ΠΟΣΚΕ) και ο Πρόεδρός της, κ. Φώτης Πατσουράκος, ενημέρωσε τον ΙΣΑ. Τέλος, ενημερώθηκε η Νομική Σύμβουλος της ΕΠνΕλ και ο Πρόεδρος της ΕΠΕ. 

  Το ΔΣ της ΕΠνΕλ, απέστειλε στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Πέλλας την επισυναπτόμενη επιστολή, με κοινοποίηση σε Υπουργείο Υγείας, ΠΙΣ & ΕΟΦ.

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το κείμενο εδώ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΦΑΡΜ. ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΛΛΑΣ.pdf

   
 • Δευτέρα 28 Αύγ 2017
  Το Δ.Σ. της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας, για την απρόσμενη απώλεια του αγαπητού συναδέλφου Μάνου Νεονάκη εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.
   
 • Τετάρτη 02 Αύγ 2017

  Αξιότιμοι Κύριοι,  

  Το πιο κάτω υπόμνημα, συντάχθηκε και κατατίθεται στα πλαίσια του Σχεδίου Νόμου Μεταρρύθμισης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ), από τους επίσημους Πανελλήνιους Φορείς της Πνευμονολογίας, την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία και την Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας, έχει δε ως στόχο την ενημέρωση σας σχετικά με τον επιστημονικό ρόλο και την θέση που οφείλει να κατέχει ο Πνευμονολόγος-Φυματιολόγος, στην Κοινότητα και στην ΠΦΥ.

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το κείμενο εδώ: THESEIS EPE EPNEL AP 4463.pdf

   
221 Αντικείμενα. Σελίδα 4/23
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10