Loading...
 

ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ

ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΟΣΚΕ

Θέσεις ΕΠΕ - ΕΠΝΕΛ για την Πνευμονολογία στην Π.Φ.Υ.

Το πιο κάτω υπόμνημα, συντάχθηκε και κατατίθεται στα πλαίσια του Σχεδίου Νόμου Μεταρρύθμισης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ), από τους επίσημους Πανελλήνιους Φορείς της Πνευμονολογίας, την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία και την Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα

Προκηρύξεις για Θέσεις Εργασίας
Συνέδρια/Ημερίδες στην Ελλάδα
Διεθνή Συνέδρια
Επιστημονικό Υλικό

       


Με την ευγενική χορηγία:

Νέα της Ένωσης
 • Δευτέρα 15 Ιαν 2018

  Προς το Διοικητή

  του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας

  κ. Καραβίτσα Φοίβο – Ευάγγελο

  Κοντόκλι Γουβιά, Τ.Κ: 491 00

  Κέρκυρα

   

   

   

   

                                                                          Αθήνα 12/1/2018

                                                                          Α.Π. 554/2018

   

  Κύριε Διοικητά,

  Λάβαμε γνώση της από 29.12.2017 απόφαση σας για την τοποθέτηση από 1.1.2018 στη θέση του Προσωρινά Προϊστάμενου του Πνευμονολογικού Τμήματος του Γ.Ν. Κέρκυρας, το Διευθυντή Παθολογικού Τομέα της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Δραγανίγο Φοίβο-Αντώνιο, έως την κάλυψη της οργανικής θέσης.

  Με το παρόν σας επισημαίνουμε ότι η εν λόγω απόφαση σας είναι μη νόμιμη και πρέπει άμεσα να ανακληθεί, καθώς αφενός αντίκειται στις κείμενες διατάξεις, αφετέρου θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

  Ειδικότερα σας αναφέρουμε τα ακόλουθα :AP 554 EPISTOLH PROS DIOIKHTH NOS. KERKYRAS.pdf

   
 • Δευτέρα 15 Ιαν 2018

                                                   

   Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Μετά από επικοινωνία με τις οικονομικές υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ πληροφορηθήκαμε ότι έχει δοθεί εντολή για οριστικοποίηση και πληρωμή του υπολοίπου 10% της προκαταβολής των Ιατρικών πράξεων του 2012-2015 μετά και τον συμψηφισμό του Clawback.

  Όσοι από τους συναδέλφους έχουν αποδεχτεί τον συμψηφισμό και μετά από αυτόν ο ΕΟΠΥΥ τους οφείλει χρήματα, πρέπει να προσκομίσουν  ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα εφόσον απαιτούνται στις κατά τόπους περιφερειακές διευθύνσεις του ΕΟΠΥΥ. 

                                                                                                                                                               

   
 • Τρίτη 09 Ιαν 2018

  Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία διοργανώνει κύκλο Μετεκπαιδευτικών Εβδομαδιαίων Σεμιναρίων κάθε Τετάρτη στις 17:00 στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου «Η Σωτηρία».

  Τα μαθήματα ξεκινούν την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018.

  Για την διευκόλυνσή σας επισυνάπτουμε το Αναλυτικά Πρόγραμμα εδώ:PROGRAMMA.pdf

   
 • Πέμπτη 21 Δεκ 2017
  Το Δ.Σ. της Ε.Πν.Ελ. εύχεται σε εσάς και τους αγαπημένους σας Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2018, με Υγεία, Χαρά, Ευημερία.

   
 • Τρίτη 12 Δεκ 2017

  Η Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής  & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, στο πλαίσιο των προγραμμάτων πρόληψης & προαγωγής της Υγείας, διοργανώνει σε συνεργασία  και με την αιγίδα της ‘Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας (Ε.Πν.Ελ.), ημερίδα με τίτλο "Λοιμώξεις του αναπνευστικού στην κοινότητα. Ενημέρωση και Πρόληψη", την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, ώρα 18.00 μμ στο ΠΠΙΕΔ, Δεκελείας 152 και Αττάλειας, Ν. Φιλαδέλφεια.

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το πρόγραμμα της Ημερίδας εδώ: HMERIDA PROGRAMMA.pdf

   
 • Πέμπτη 30 Νοέ 2017

  Αγαπητοί Συνάδελφοι,

  Στα πλαίσια του 26ου Πανελλήνιου Πνευμονολογικού Συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, στο Ξενοδοχείο Hilton, το Στρογγυλό τραπέζι της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας (Ε.Πν.Ελ.), στο οποίο ήταν καλεσμένοι και μίλησαν ο συνεργάτης του Αναπλ. Γεν. Γραμ. του Υπ. Υγείας κ. Γ. Τσαμπούρης & ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Πνευμονολόγος-Εντατικολόγος κ. Παν. Γεωργακόπουλος.

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το κείμενο εδώ:ANAKOINOSH TRAPEZIOY EPNEL.pdf

   
 • Πέμπτη 30 Νοέ 2017
  Αγαπητοί Συνάδελφοι,

  Όπως ενημερωθήκαμε από συναδέλφους, υπήρξε πρόβλημα προ καιρού στην αναγραφή Οξυγονοθεραπείας στον ΕΟΠΥΥ, λόγω μη αποδοχής του ΑΜΚΑ στον χώρο του Έλληνα ασφαλισμένου. Το πρόβλημα διερευνήθηκε στον ΕΟΠΥΥ και λύθηκε από πλευράς τεχνικής/συστήματος.
   
  Επειδή επακόλουθα προέκυψε και θέμα με τις γνωματεύσεις, που δεν γινόντουσαν δεκτές από Ελεγκτές και τμήματα Παροχών, αναμένεται απόφαση της Διευθ. Σχεδιασμού για την αναδρομική κάλυψη των Παρόχων.     
                          
  Σε περίπτωση που συνάδελφος αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα, παρακαλούμε να ενημερώσει την Γραμματεία της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας ( 210.7777.737 ή info@epnel.gr)
   
 • Πέμπτη 23 Νοέ 2017

     Η 3η Τετάρτη του Νοεμβρίου κάθε χρόνου, είναι αφιερωμένη σε μια ασθένεια που “διεκδικεί” σύντομα να αναρριχηθεί στην 3η θέση των αιτιών θανάτου παγκοσμίως κι αυτή δεν είναι άλλη από την Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια.

    Κατά την ημέρα εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας του 2017, για την Χ.Α.Π. πραγματοποιήθηκαν  διάφορες εκδηλώσεις προς ενημέρωση του κοινού, έγιναν σπιρομετρήσεις από Πνευμονολόγους σε εργασιακούς χώρους προς εντοπισμό ατόμων που πάσχουν από ΧΑΠ και δεν το γνωρίζουν και άλλες δραστηριότητες από Επιστημονικούς & Επαγγελματικούς φορείς και φαρμακευτικές Εταιρείες.

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το κείμενο εδώ:PERISTERI 15112017.pdf

   
 • Πέμπτη 09 Νοέ 2017

  Αγαπητοί Συνάδελφοι,

       Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, λόγω της διεξαγωγής του Μαραθωνίου δρόμου της Αθήνας,  θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή του Ξενοδοχείου Hilton.                                                                                                                                                          

       Η μόνη οδός που θα επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων, θα είναι η οδός Μιχαλακοπούλου (Λ. Μεσογείων, Βασ. Σοφίας & Βασ. Κωνσταντίνου,  θα είναι κλειστές ),  ενώ το Μετρό της Αθήνας,  θα λειτουργεί κανονικά.

    Σας προτείνουμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας, να χρησιμοποιήσετε το Μετρό της Αθήνας, την στάση « ΜΕΓΑΡΟ  ΜΟΥΣΙΚΗΣ »  και την έξοδο προς τα Νοσοκομεία ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ – ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ, γιατί κατά διαστήματα θα είναι δύσκολη και η διέλευση πεζών, επί του οδοστρώματος της Λ. Βασ. Σοφίας.

   

   

   
 • Παρασκευή 27 Οκτ 2017

  Προς:ΕΟΠΥΥ

   Υπ’όψιν:Προέδρου κ.Μπερσίμη Σωτήριου                                              

  ΘΕΜΑ :Παράταση υποβολής συμψηφισμου Clawback                                 

  Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

  Σε συνέχεια των προτάσεών μας για συμψηφισμό του ποσού του Clawback με το ποσό οφειλής του ΕΟΠΥΥ αιτούμαστε όπως δοθεί παράταση για την υποβολή του συμψηφισμού από τα μέλη μας δεδομένου ότι δεν έχουν απαντηθεί τα ερωτήματα και οι προτάσεις που σας έχουμε υποβάλλει όπως επίσης δεν έχει αποσαφηνισθεί ο αριθμός των δόσεων της παρακράτησης του Clawback για όσα μέλη μας έχουν αποδεχθεί την ανωτέρω διαδικασία.

  Παρακαλώ για τις ενέργειες σας. 

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το κείμενο εδώ:PARATASH CLAWBACK.pdf

   
219 Αντικείμενα. Σελίδα 3/22
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10